I et eiendomssalg skal dine største økonomiske verdier forvaltes. Da må du føle deg trygg på at prosessen ivaretas på best mulige måte slik at du sitter igjen med et godt resultat. Jeg er opptatt av at du får de beste råd om alt fra presentasjon, riktig markedsføring og timing til den beste veiledning i budsituasjonen. Jeg vil gi deg tett oppføling og være tilgjengelig gjennom hele salgsprosessen.

Utdanning/erfaring

Jeg er utdannet fra Handelshøyskolen BI innen økonomi og administrasjon, og har senere gjennomført overgangseksamener for meglere ved eiendomsmeglerstudiet på BI i Bergen. Jeg har jobbet i Herland Eiendom på Geilo siden 2004. Jeg lever av fornøyde kunder og strekker med langt for å gi en god kundeopplevelse. Det gjør at kundene mine anbefaler meg videre til sine venner, kollegaer og naboer.

Spesialitet

Jeg har vært en av de mestselgende eiendomsmeglerne på Geilo, Kikut, Ustaoset, Haugastøl og i Hol kommune i flere år med hovedtyngden i fritidsmarkedet. Det gjør at jeg besitter en solid erfaring om priser, omsetningstid og ikke minst hva som skal til for å oppnå den beste sluttsummen for din eiendom. Jeg samarbeider med profesjonell fotograf og stylist.


Kontakt meg for et uforpliktende møte i forbindelse med ditt eiendomssalg.

M: 979 75 151

Epost: jannike@herland-eiendom.no

Siste solgte
Til salgs

Siste solgte boliger

  • Prisantydning
Se flere solgte boliger Ingen solgte boliger

Boliger for salg

Se flere eiendommer til salgs
Ingen eiendommer lagt ut for salg

Snakk med oss - 915 05560

Åpnet man-fre 08.30-16.00

Fax: 55 21 69 67

Stikk innom

Vi er her og tar gjerne en prat med deg.

Skriv til oss