Jeg kan eiendom og med min erfaring innen serviceyrket, etter over 16 år som selger i Elkjøp og som eiendomsmegler, vet jeg hva som skal til for å selge, både brukt- og prosjektsalg, og viktigst av alt hva som skal til for at du blir fornøyd. Jeg har den store gleden av å bli din megler i Myrkdalen Fjellandsby og i tillegg bli din prosjektmegler på Voss og omegn.

Utdannelse/erfaring
Jeg er utdannet jurist ved Universitetet i Oslo. Jeg har spesialfag i Husleie- og eierseksjonsrett og skrev min masteroppgave om prisavslag ved salg av fast eiendom.

Jeg har bred erfaring innen eiendom: Ved siden av studiene jobbet jeg i Norwegian Claims Link AS som saksbehandler av reklamasjonssaker i forbindelse med eierskifteforsikring. Etter studiene begynte jeg som rådgiver/jurist i Eiendomsavdelingen i Bergen kommune, Etat for bygg og eiendom, hvor jeg hadde min egen portefølje innen salg og kjøp av tomter, festesaker, utleie av eiendom, tinglysning etc. før jeg ble eiendomsmegler i 2015.

Spesialitet
Jeg er både født, oppvokst og bor på Voss. Som den første megleren på Voss med røtter fra bygda kan jeg dermed tilby den beste lokalkunnskapen. Mitt største ønske som eiendomsmegler er at mine kunder til enhver tid skal føle seg godt ivaretatt gjennom hele prosessen og ha tillit til at jeg skal oppnå de beste resultatene på en trygg og riktig måte. Jeg har erfaring innen eierskifteforsikring og ønsker å gjøre det som skal til for å begrense muligheten for reklamasjoner i forbindelse med salg av din eiendom.

Drømmer du om egen fritidsbolig i Vestlandets største helårsdestinasjon - Myrkdalen Fjellandsby? Sammen med min dyktige kollega Tina Elise Beisland har vi sammen ansvaret for nybyggprosjektene og jeg for bruktboligsalget i fjellandsbyen. Ta kontakt med meg om du ønsker informasjon om de spennende utviklingsplanene eller om du skal selge din fritidsbolig i Myrkdalen Fjellandsby. 

Velkommen til fjells og velkommen til meg om du skal selge prosjekt på Voss og omegn.

 

Tlf.: 918 31 221
E-post: kristine.himle@emvest.no


Din megler i Myrkdalen Fjellandsby og prosjektmegler på Voss og omegn!
Siste solgte
Til salgs

Siste solgte boliger

  • Prisantydning
Se flere solgte boliger Ingen solgte boliger

Boliger for salg

Se flere eiendommer til salgs
Ingen eiendommer lagt ut for salg

Snakk med oss - 915 05560

Åpent man-fre 08.30-16.00


Kundeservice

Stikk innom

Vi er her og tar gjerne en prat med deg.

Finn ditt kontor

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send epost