Mitt mål for hvert boligsalg er enkelt: Oppnå markedets beste pris. Hvordan? Med optimal salgsstrategi, god presentasjon av boligen og bred markedsføring.

Jeg er født og oppvokst i Hardanger, og kjenner boligmarkedet i regionen svært godt. Lokalkunnskapen gir meg som eiendomsmegler de beste forutsetninger for lage en optimal salgsstrategi ved salg av din bolig eller fritidsbolig. Jeg er også lidenskapelig opptatt av interiør og styling. Med det som bakteppe kan jeg veilede deg som selger slik at din boligs fotopresentasjon og kjøpers opplevelse på visning skiller seg positivt ut i dagens boligmarked.

Utdannelse/erfaring
Jeg har bachelor i eiendomsmegling fra Handelshøyskolen BI Bergen og mastergrad i eiendomsutvikling og –forvaltning fra NTNU i Trondheim. Jeg har jobbet som eiendomsmegler siden 2011 i Hardanger og Voss-regionen. Videre har jeg lang erfaring som del av fagansvarlig-teamet i Eiendomsmegler Vest. Velger du meg vil du få en kvalitetsbevisst, tillitsfull og tilgjengelig eiendomsmegler som har den nødvendige kompetansen og erfaringen for et godt resultat av boligsalget ditt. Med meg som eiendomsmegler kan du føle deg trygg gjennom hele salgsprosessen.

M: 941 43 236
E-post: sebastian.gjerde@emvest.no

Siste solgte
Til salgs

Siste solgte boliger

  • Prisantydning
Se flere solgte boliger Ingen solgte boliger

Boliger for salg

Se flere eiendommer til salgs
Ingen eiendommer lagt ut for salg

Snakk med oss - 915 05560

Åpent man-fre 08.30-16.00


Kundeservice

Stikk innom

Vi er her og tar gjerne en prat med deg.

Finn ditt kontor

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send epost