Det å selge eiendom er en av de viktigeste økonomiske disposisjonene vi foretar oss. Jeg er derfor opptatt av å gi mine kunder tett oppfølging og god rådgivning gjennom hele salgsprosessen, slik at du føler deg ivaretatt og sitter igjen med en god følelse etter handelen.

Utdannelse/erfaring: 

Jeg har bachelor i Eiendomsmegling fra Høgskolen i Sørøst-Norge, og jobber i dag som eiendomsmegler på Eiendomsmegler Vest sitt kontor i Haugesund. Her er vi et sterkt team av meglere med lang erfaring og god kunnskap. Vi jobber tett sammen med kunderådgivere fra Sparebanken Vest, og sammen står vi klare for å hjelpe og veilede deg/dere med kjøp og salg av bolig.

 

Spesialitet: 

Jeg er født og oppvokst i Vats i Vindafjord og har gått på videregående skole både i Haugesund i Ølen så jeg er godt kjent i byen og områdene rundt. Jeg selger eiendommer over hele Haugalandet og har også spesialisert meg som megler i Suldal.

Jeg er en engasjert og målrettet person hvor tilgjengelighet, ærlighet og kvalitet er viktig for meg som eiendomsmegler.

Skal du selge eller kjøpe bolig? 
Jeg kan tilby en trygg og profesjonell gjennomføring av bolighandelen, og jeg er supermotivert til å selge nettopp din bolig.

Kontakt meg gjerne dersom du ønsker et uforpliktende tilbud ved salg av din bolig.

Tlf.: 922 85 381

E-post: elisabeth.marvik@emvest.no 

 

Siste solgte
Til salgs

Siste solgte boliger

  • Prisantydning
Se flere solgte boliger Ingen solgte boliger

Boliger for salg

Se flere eiendommer til salgs
Ingen eiendommer lagt ut for salg

Snakk med oss - 915 05560

Åpent man-fre 08.30-16.00


Kundeservice

Stikk innom

Vi er her og tar gjerne en prat med deg.

Finn ditt kontor

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send epost