Jeg er megleren med beina godt plantet på jorda, som møter hver og en med godt humør. Det å selge sin bolig kan være en vemodig og krevende prosess, og derfor er engasjement, oppfølging og tilgjengelighet svært viktig for meg slik at du som kunde skal sitte igjen med en positiv og behagelig opplevelse. Som din eiendomsmegler vil jeg alltid være din støttespiller og gi deg de nødvendige rådene på veien, samt oppnå makspris på din bolig.

Utdanning/erfaring

Jeg har bachelorgrad i eiendomsmegling fra Høgskolen på Vestlandet i Sogndal, og jobber i dag på kontoret i Haugesund. Vi er et sterkt meglerteam med lang erfaring og god kunnskap om markedet på Haugalandet. Vi jobber tett sammen med kunderådgivere fra Sparebanken Vest, og sammen står vi klare for å hjelpe og veilede deg/dere med kjøp og salg av bolig.

Spesialitet

Jeg er oppvokst på Karmøy, har lang fartstid som megler, og kan vise til gode resultater i forbindelse med salg av eiendommer over hele Haugalandet, samt Bømlo. Jeg er et arbeidsjern med stor kapasitet og står klar til å bistå deg! Ta gjerne kontakt med meg for en hyggelig boligprat og et uforpliktende tilbud ved salg av din bolig.

M: 46 42 14 22
E-post: espen.bergtun@emvest.no

Siste solgte
Til salgs

Siste solgte boliger

  • Prisantydning
Se flere solgte boliger Ingen solgte boliger

Boliger for salg

Se flere eiendommer til salgs
Ingen eiendommer lagt ut for salg

Snakk med oss - 915 05560

Åpent man-fre 08.30-16.00


Kundeservice

Stikk innom

Vi er her og tar gjerne en prat med deg.

Finn ditt kontor

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send epost