Jeg lever og ånder for å hjelpe de som skal bevege seg ut i boligmarkedet. Du vil oppleve at jeg er lett tilgjengelig, og aktivt tilstede i alle ledd i salgsprosessen. Fra befaring til kontraktsmøte er det kun meg du trenger å forholde deg til. Den personlige oppfølgingen, kvaliteten i salgsjobben fra A til Å, og ikke minst en god og trygghetsskapende kommunikasjon for både selgere så vel som kjøpere er viktig for meg. Et godt rykte bygges gjennom god og riktig behandling av hvert enkelt salg, noe som gjør at mine kunder trygt kan anbefale meg videre.


Utdannelse
Jeg er utdannet eiendomsmegler fra BI i Stavanger, og etter fullført studie i 2007 flyttet jeg til Bergen. Med over 1000 solgte boliger pr. i dag, så har jeg ikke bare kunnskap i bunn, men også salgserfaringen som er viktig i denne jobben.

Spesialitet
Med hjemsted på Fonnes har jeg hele Nordhordland som nedslagsfelt. Min kompetanse varierer fra salg av tomter, leiligheter både borettslag og selveier, rekkehus, delte boliger, eneboliger, hytter og gårdsbruk.

Tlf.: 922 99 498
E-post: hans.midbrod@emvest.no
Siste solgte
Til salgs

Siste solgte boliger

  • Prisantydning
Se flere solgte boliger Ingen solgte boliger

Boliger for salg

Se flere eiendommer til salgs
Ingen eiendommer lagt ut for salg

Snakk med oss - 915 05560

Åpent man-fre 08.30-16.00


Kundeservice

Stikk innom

Vi er her og tar gjerne en prat med deg.

Finn ditt kontor

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send epost