De fleste kjøper og selger bolig et sted mellom 1-4 ganger i løpet av livet, dette er en viktig prosess som er nødvendig å gjøre til det beste mulige utgangspunktet.
Jeg har lang og god erfaring med klargjøring og salg av eiendommer, og vil gi deg tips og råd om hva man bør gjøre før man selger. Sammen skaper vi det beste utgangspunktet for din bolig!

Jeg har lang erfaring innenfor salg av eiendom og jeg har som mål at du som kunde skal føle deg ivaretatt og skaffe deg det beste resultatet!

Utdannelse/erfaring
Jeg er utdannet eiendomsmegler fra BI Bergen, og startet min meglerkarriere i 2012 i Eiendomsmegler Vest. I dag har jeg stilling som salgsleder/eiendomsmegler på Landås i Bergen og har totalt til nå solgt rundt 500 eiendommer i Bergen og omegn.

Spesialitet
Jeg har i hovedsak formidlet salg av eiendommer i Bergen og omegn. Mitt fokusområde er å ha god erfaring fra alle typer boligsalg alt fra bruktbolig, fritidseiendommer, dødsbo/vergesalg/fremtidsfullmakt, tomter og bygårder.

Er du på boligjakt og trenger hjelp til salg av nåværende bolig? Ta kontakt med meg i dag for en uforpliktende og hyggelig boligprat.

M: 98 99 99 29
E-post: mb@emvest.no
Siste solgte
Til salgs

Siste solgte boliger

  • Prisantydning
Se flere solgte boliger Ingen solgte boliger

Boliger for salg

Se flere eiendommer til salgs
Ingen eiendommer lagt ut for salg

Snakk med oss - 915 05560

Åpent man-fre 08.30-16.00


Kundeservice

Stikk innom

Vi er her og tar gjerne en prat med deg.

Finn ditt kontor

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send epost