Jeg legger vekt på gode forberedelser og individuell rådgivning til mine kunder. Ethvert boligsalg vil få skreddersydd egen strategi og salgsplan som sikrer at boligen blir synlig for de rette kjøperne. I markedsføring av boligen og på visning skal interessenter få presentert kvaliteter med boligen og viktig informasjon om nabolaget, nærhet til barnehage, skole, fritidstilbud, infrastruktur og solforhold. Jeg kan det meste om ditt nabolag!

Utdannelse/erfaring

Jeg er utdannet fra Handelshøyskolen BI innen økonomi og administrasjon, og har senere gjennomført overgangseksamener for meglere ved eiendomsmeglerstudiet på BI i Bergen. I løpet av min tid som eiendomsmegler har jeg bistått over 800 kjøpere og selgere med å bytte bolig.

Spesialitet

Jeg er født og oppvokst i Fana og Landås, og har jobbet som megler siden 2005. Etter lang fartidstid som eiendomsmegler har jeg spesielt god kunnskap om boligmarkedet i Fana, Landås og på Natland. Jeg kan tilby mine kunder viktig informasjon om boligpriser, omsetningstid og hvilke preferanser ulike kjøperne har i disse områdene. 

Jeg lever av fornøyde kunder og står på for at du få den beste opplevelsen og resultatet av ditt boligsalg. Ring meg gjerne. Jeg håper du blir min neste kunde.M: 952 65 853

E-post: therese.schutz@emvest.no

Siste solgte
Til salgs

Siste solgte boliger

  • Prisantydning
Se flere solgte boliger Ingen solgte boliger

Boliger for salg

Se flere eiendommer til salgs
Ingen eiendommer lagt ut for salg

Snakk med oss - 915 05560

Åpent man-fre 08.30-16.00


Kundeservice

Stikk innom

Vi er her og tar gjerne en prat med deg.

Finn ditt kontor

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send epost