Jeg har jobbet som eiendomsmegler siden 2006 etter endt bachelor i eiendomsmegling på BI, og har erfaring fra boligmarkedet både i Oslo og Bergen innenfor utleie og salg. Jeg jobber strukturert, effektivt og med omsorg for kunden som hovedfokus.

Kvalitet og faglig kompetanse er svært viktig og skal legge grunnlaget i det produktet vi leverer. Det har stor betydning at vi alltid tar med i betraktning at eiendom for de aller fleste av oss representerer den største delen av formuen. Det er derfor avgjørende at kunden er trygg på at disse verdiene blir ivaretatt på beste måte.

Utvikling av både store og mindre prosjekter er noe vi har god og lang erfaring med. Vi ønsker gjerne å være en rådgivende partner allerede på et tidlig stadiet i prosessen. Vi ser at det har en stor gevinst at alle bringer sin spesialkompetanse til bordet og sikrer det beste prosjektet ut i markedet. Det er vårt felles mål å forvalte de ideer og investeringer som våre oppdragsgivere jobber med. 

Jeg har hatt stor glede av å jobbe med både bruktsalg, fritid og nybygg. Å møte mennesker i en viktig beslutningsfase og ikke minst en ny fase og retning i livet er både spennende og hyggelig.  

M: 988 22 926

Epost: hanne.handeland@emvest.no

Siste solgte
Til salgs

Siste solgte boliger

  • Prisantydning
Se flere solgte boliger Ingen solgte boliger

Boliger for salg

Se flere eiendommer til salgs
Ingen eiendommer lagt ut for salg

Snakk med oss - 915 05560

Åpnet man-fre 08.30-16.00

Fax: 55 21 69 67

Stikk innom

Vi er her og tar gjerne en prat med deg.

Skriv til oss