En god salgsstart er nøkkelen til et godt prosjekt. Grundige forberedelser og en skreddersydd strategi for prosjektet er forskjellen på suksess og fiasko. Som dedikert prosjektmegler har jeg en indre «passion» som gjenspeiles i alt jeg gjør.

Mitt mål er at kundene til enhver tid skal føle seg godt ivaretatt gjennom hele prosessen. Gode resultater krever at jeg alltid er oppdatert på de siste trendene i markedet og er fremtidsrettet - en ny bolig vil i flere av mine prosjekter overleveres 1-2 år etter kjøpstidspunktet. God og riktig rådgivning til utbygger og tålmodighet med kjøperne har vært avgjørende for at jeg får anbefalinger og gode tilbakemeldinger.

Utdannelse og erfaring
Jeg har en bachelorgrad i Eiendomsmegling fra Høyskolen i Sogndal og har jobbet i Eiendomsmegler Vest i 7 år. Jeg er fra Bønes, men bor på Askøy med kone og to barn. Tidligere var mitt fokus bruktbolig, men de siste fire årene har nybygg vært min lidenskap. Jeg har ansvaret for salgsresultatene til Eiendomsmegler Vest nybygg Bergen og har sammen med mine kolleger bygget et av byens sterkeste nybygg-lag. Sammen skal vi besitte kompetanse og råskap som kundene våre nyter godt av i alle prosjektets faser.

Spesialitet
Jeg har spesialisert meg på salg av nye og prosjekterte boliger med fokus på Bergen, Øygarden og Askøy. Det er stor forskjell på å selge en ny eller prosjektert bolig sammenlignet med en bruktbolig. Kunsten å selge noe man ikke kan ta eller føle på krever høyt kunnskapsnivå og en kompetanse som jeg har opparbeidet med gjennom mange år.

Er du involvert i utviklingen av prosjekter eller kanskje vurderer å kjøpe deg en helt ny bolig? Ring meg for en prat - jeg hjelper deg gjerne.

 

Tlf.: 486 02 322
E-post: jan.sletteland@emvest.no

Siste solgte
Til salgs

Siste solgte boliger

  • Prisantydning
Se flere solgte boliger Ingen solgte boliger

Boliger for salg

Se flere eiendommer til salgs
Ingen eiendommer lagt ut for salg

Snakk med oss - 915 05560

Åpnet man-fre 08.30-16.00

Fax: 55 21 69 67

Stikk innom

Vi er her og tar gjerne en prat med deg.

Skriv til oss