Jeg er målbevisst og vet hva som skal til for at mine kunder skal få det beste produktet ut på markedet. Jeg er opptatt av å få frem det beste i hvert salg og jobber sammen med deg fra start til slutt. Sammen kan vi optimalisere salgsprosessen, skreddersy en strategi og markedsføringsplan –slik at vi sikrer oss en suksess! Mitt mål er å strekke meg det lille ekstra for å sike fornøyde kunder – både selger og kjøper.

Utdannelse/erfaring
Jeg er utdannet Eiendomsmegler fra BI og Siviløkonom fra Norges Handelshøyskole (NHH). I tillegg har jeg en bachelor i økonomi og administrasjon fra BI. Jeg har jobbet i Eiendomsmegler Vest siden 2013 og har de siste årene jobbet i hovedsak med nybygg. Jeg har jobbet med prosjekter på hele Vestlandet og kjenner markedet hvor enn du skal selge.

Velger du meg som megler vil du få en kvalitetsbevisst, ærlig, tillitsfull og tilgjengelig megler som oppriktig ønsker det aller beste resultatet for deg og ditt salg! Ta gjerne kontakt med meg for en prat rundt boligsalg og prosjektsalg – jeg hjelper deg gjerne.

Tlf.: 994 40 588
E-post: tina.beisland@emvest.no

Siste solgte
Til salgs

Siste solgte boliger

  • Prisantydning
Se flere solgte boliger Ingen solgte boliger

Boliger for salg

Se flere eiendommer til salgs
Ingen eiendommer lagt ut for salg

Snakk med oss - 915 05560

Åpent man-fre 08.30-16.00


Kundeservice

Stikk innom

Vi er her og tar gjerne en prat med deg.

Finn ditt kontor

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send epost