Din megler i Myrkdalen
Drømmer du om egen fritidsbolig i Vestlandets største alpin- og reiselivsdestinasjon - Myrkdalen Fjellandsby? Ønsker du informasjon om fjellandsbyens videre utviklingsplaner eller er du i tanker om å selge din fritidsbolig i dette populære stedet? Da vil jeg gjerne hører fra deg.

Jeg har vært med i utviklingen av Myrkdalen Fjellandsby siden oppstarten i 2001 og har solgt de fleste fritidsboliger i dette området. Og det har blitt svært mange opp gjennom årene.

Min mangeårige salgserfaring og kunnskap om stedet, fritidsboligene, videre utviklingsplaner og fritidsmarkedet generelt skal gi deg trygghet på at din investering eller ditt salg blir ivaretatt på aller beste måte. Jeg kan fortelle deg hele historien om Myrdalen Fjellandsby og ikke minst om de videre store utviklingsplaner.

Jeg er utdannet Eiendomsmegler fra BI-Oslo og har vært ansatt i Eiendomsmegler Vest AS sin prosjekt/nybyggavdeling fra 2001 til 2018, hovedsakelig med ansvar for prosjekter innen fritidsboligmarkedet både ved sjøen og fjellet. I alle disse årene har jeg hatt megleransvaret for prosjektene i Myrkdalen Fjellandsby. Jeg vendte tilbake i prosjektavdelingen i EMV i 2020 og fortsetter igjen med hovedansvar for nybyggprosjektene og bruktboligsalg i fjellandsbyen.

Å selge en fritidsboligdrøm er en livsstil - det er min livsstil.
Velkommen til fjells!

Tlf.: 952 65 824
E-post: tone.ravnanger@emvest.no

Snakk med oss - 915 05560

Åpent man-fre 08.30-16.00


Kundeservice

Stikk innom

Vi er her og tar gjerne en prat med deg.

Finn ditt kontor

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send epost