Alexander jobber i Eiendomsmegler Vest på Os. Han startet karrieren i DNB Eiendom og var den mestselgende megleren deres i Os over flere år. Alexander er oppvokst i Bergen og bosatt i Os og har svært god oversikt over markedet i Os og Fana, samt Bjørnafjordskommunene og Bergen Vest.

Utdannelse/erfaring
Alexander har bachelorgrad i eiendomsmegling fra Handelshøyskolen BI i Oslo og er autorisert eiendomsmegler av Finanstilsynet. Han er også godkjent for faglig ansvar/ledelse av Finanstilsynet og har tidligere fungert som fagansvarlig i DNB Eiendom.

Spesialitet
Alexander selger alle typer eiendom og har erfaring med alt fra vanlige eiendomstransaksjoner, til salg av eiendom under vergemål, salg av dødsbo, salg ved samlivsbrudd og salg av andelsboliger. Alexander har også erfaring med salg av tomter, fritidseiendom og næringseiendom. Blant sine kunder er Alexander kjent for sine klare tanker rundt prisstrategi mot markedet og har satt flere prisrekorder med denne fremgangsmåten. Kontakt gjerne Alexander for en hyggelig prat om eiendomsmarkedet generelt og hvordan hans tanker rundt prisstrategier kan hjelpe akkurat deg til å få den beste prisen for din eiendom.

M: 473 80 260

E-post: alexander.olsen@emvest.no

Siste solgte
Til salgs

Siste solgte boliger

  • Prisantydning
Se flere solgte boliger Ingen solgte boliger

Boliger for salg

Se flere eiendommer til salgs
Ingen eiendommer lagt ut for salg

Snakk med oss - 915 05560

Åpent man-fre 08.30-16.00


Kundeservice

Stikk innom

Vi er her og tar gjerne en prat med deg.

Finn ditt kontor

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send epost