En eiendomsmegler er en rådgiver. Jeg er gir personlig rådgivning til både selger og kjøper. Dette skaper trygghet for mine kunder, og gir et bedre beslutningsgrunnlag når viktige avgjørelser skal taes. Jeg ønsker å optimalisere hvert salg for at mine kunder skal få best mulig resultat.

Utdanning/erfaring
Jeg er utdannet eiendomsmegler, i tillegg har jeg gjennomført kurs i eiendomstaksering, både bolig, prosjekt og næring. Jeg har over 39 års erfaring som eiendomsmegler og har formidlet boliger i store deler av Hordaland. Jeg er bergenser, og har jobbet i Bergen det meste av mitt yrkesaktive liv. I en periode jobbet jeg på Østlandet og i en annen jobbet jeg på vårt kontor på Stord – som jeg startet opp i 1998.

Spesialitet
Min erfaring sprer seg over hele eiendomsmarkedet – alt fra boligeiendommer til næringseiendommer. Jeg påtar meg gjerne bolig- og fritidsboligsalg, tomtesalg, samt salg av næringseiendommer og boligprosjekter. Jeg har i perioder jobbet mye med boligprosjekter. Min erfaring fra prosjektsalg deler jeg gjerne med mine kunder for å skape et best mulig prosjekt som oppnår det beste resultatet i markedet. Jeg er positiv og har godt humør, og lover å gi deg en god salgsprosess.

Tlf.: 95 26 58 65
E-post: pal.monsen@emvest.no
Siste solgte
Til salgs

Siste solgte boliger

  • Prisantydning
Se flere solgte boliger Ingen solgte boliger

Boliger for salg

Se flere eiendommer til salgs
Ingen eiendommer lagt ut for salg

Snakk med oss - 915 05560

Åpent man-fre 08.30-16.00


Kundeservice

Stikk innom

Vi er her og tar gjerne en prat med deg.

Finn ditt kontor

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send epost