Jeg er veldig opptatt av fornøyde kunder. Det å selge eller kjøpe bolig kan være en overveldende opplevelse. Derfor syns jeg det er viktig med gode forberedelser av boligsalget, samt det å ha god kommunikasjon mellom alle involverte parter noe som jeg anser som helt avgjørende for en trygg og god salgsprosess.

Utdannelse/Erfaring
Jeg har bachelor i eiendomsmegling fra Universitet i Sørøst-Norge og jobber på Eiendomsmegler Vest sitt kontor i Sandnes sentrum.

Spesialitet
Jeg er opprinnelig fra Ski på Østlandet, men flyttet til Sandnes i 1993, så har bodd meste parten av livet mitt i Sandnes. Jeg syns det er viktig med et godt kundeforhold, der jeg kan ta hensyn til kundenes ønsker, men samtidig ha en nøye gjennomtenkt strategi med stort fokus på markedsføring.

Jeg liker å holde kundene oppdatert under prosessen, og legger til rette for at både selger og kjøper skal får best mulig opplevelse rundt salget. Siden alle boligsalg er forskjellige, så er det viktig å skreddersy en løsning som tar hensyn til kundens ønsker og forventinger.

Vil du ha en megler som er engasjert og som brenner for jobben? Ta kontakt meg for en uforpliktende boligprat eller en verdivurdering.

Tlf.: 98 20 81 53
E-post: andreas.buer@emvest.no
Siste solgte
Til salgs

Siste solgte boliger

  • Prisantydning
Se flere solgte boliger Ingen solgte boliger

Boliger for salg

Se flere eiendommer til salgs
Ingen eiendommer lagt ut for salg

Snakk med oss - 915 05560

Åpent man-fre 08.30-16.00


Kundeservice

Stikk innom

Vi er her og tar gjerne en prat med deg.

Finn ditt kontor

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send epost