Er oppvokst i Hordaland, men forelska meg i Sogn i 2016. Bestemte meg difor for å bli buande her, og er meget glad for å kunne jobbe hjå Eiendomsmegler Vest i Sogndal!

Utdannelse/Erfaring:
Eg er utdanna ved Høgskulen på Vestlandet – Campus Sogndal. Dei to siste åra på Høgskulen jobba eg som trainee på kontoret til EMV i Sogndal, og fekk god opplæring og opparbeida meg mykje kunnskap og erfaring om bustadsalg og eigedomsmarknaden i Sogn.

Me er eit sterkt team med meglere på kontoret med god kunnskap om marknaden i Sogn! Dersom du treng råd og tilbod i forbindelse med finansiering og forsikring ved kjøp av bolig – kan eg også setje deg i kontakt med våre flinke kollegaer i Sparebanken Vest.

Spesialitet:
Gjennom mi trainee-tid i Sogndal har eg fått uvurderlig innblikk i salgsprosessen frå A til Å saman med mine kollegaer, som eg har god nytte av når eg no jobbar som eiendomsmeglerfullmektig. Eg er opptatt av å lytte til kunden og ha eit godt samarbeid gjennom heile prosessen. Eg stiller alltid god forberedt og gjer mitt ytterste for å få presentert bustaden din på best mogleg måte. Det er viktig for meg at kundene mine føler seg ivaretatt og godt informert heile vegen, at me får til ein ryddig og profesjonell prosess. Kjøp og salg av bustad er tross alt ein av dei store hendingane i menneskers liv. I tillegg er eg glad i interiør og styling, og blir gjerne med å hjelper i forbindelse med fotografering!

M: 414 50 737
E-post: ida.vabo@emvest.no
Siste solgte
Til salgs

Siste solgte boliger

  • Prisantydning
Se flere solgte boliger Ingen solgte boliger

Boliger for salg

Se flere eiendommer til salgs
Ingen eiendommer lagt ut for salg

Snakk med oss - 915 05560

Åpent man-fre 08.30-16.00


Kundeservice

Stikk innom

Vi er her og tar gjerne en prat med deg.

Finn ditt kontor

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send epost