Jeg kan eiendom og med min erfaring innen serviceyrket, etter over 10 år som selger i Elkjøp og som eiendomsmeglerfullmektig, vet jeg hva som skal til for å selge din bolig, og viktigst av alt hva som skal til for at du blir fornøyd.

Utdannelse/erfaring

Jeg er utdannet jurist ved Universitetet i Oslo. Jeg har spesialfag i Husleie- og eierseksjonsrett og skrev min masteroppgave om prisavslag ved salg av fast eiendom.

Jeg har bred erfaring innen eiendom: Ved siden av studiene jobbet jeg i Norwegian Claims Link AS som saksbehandler av reklamasjonssaker i forbindelse med eierskifteforsikring. Etter studiene begynte jeg som rådgiver/jurist i Eiendomsavdelingen i Bergen kommune, Etat for bygg og eiendom, hvor jeg hadde min egen portefølje innen salg og kjøp av tomter, festesaker, utleie av eiendom, tinglysning etc. før jeg ble eiendomsmegler. 

Spesialitet

Jeg er både født og oppvokst på Voss. Som den første megleren på Voss med røtter fra bygda kan jeg dermed tilby den beste lokalkunnskapen. Mitt største ønske som eiendomsmegler er å skape gode resultater – et godt resultat som blir verdsatt av mine kunder. Jeg ønsker at mine kunder skal føle seg ivaretatt på best mulig måte og ha tillit til at jeg skal oppnå de beste resultatene på en trygg og riktig måte. Jeg har erfaring innen eierskifteforsikring og ønsker å gjøre det som skal til for å begrense muligheten for reklamasjoner i forbindelse med salg av din eiendom. Ring meg gjerne. Jeg håper du blir min neste kunde.


M: 918 31 221

Epost: kristine.himle@emvest.no

Siste solgte
Til salgs

Siste solgte boliger

  • Prisantydning
Se flere solgte boliger Ingen solgte boliger

Boliger for salg

Se flere eiendommer til salgs
Ingen eiendommer lagt ut for salg

Snakk med oss - 915 05560

Åpent man-fre 08.30-16.00


Kundeservice

Stikk innom

Vi er her og tar gjerne en prat med deg.

Finn ditt kontor

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send epost