Hopp til hovedinnholdet

Mitt mål som eiendomsmegler er at både kjøper og selger skal være fornøyd. Jeg mener at meglerens rolle i tillegg til å hjelpe kjøper og selger med å gjennomføre en trygg handel, er å markedsføre salget på en så god måte at «alle» vet om det, være tilgjengelig for kjøpere til en hver tid og sørge for at vi oppnår en riktig og god pris for eiendommen.
 

Utdanning

Jeg startet min karriere som eiendomsmegler i 2004, og i 2008 fullførte jeg meglereksamen ved BI Stavanger. Jeg startet og drev tidligere det som nå heter Aktiv eiendomsmegling Ryfylke, og i 2011 begynte jeg i Areal Eiendom AS i Stavanger hvor vi drev med salg og utleie av næringseiendommer. Lengtet tilbake til den varierte hverdagen i Ryfylke og har fra 2017 jobbet med salg av alt fra boliger, hytter, prosjekterte eiendommer, landbrukseiendommer og næringseiendommer i Forsand, Strand, Hjelmeland og Suldal.

 

Spesialitet

Fram til jeg som 35 åring startet som eiendomsmegler arbeidet jeg innen salg av biler, It- og mobilløsninger med gode resultater. Har også drevet med kjøp, salg og renovering av eiendommer og har dermed et øye for gode løsninger, og hvordan rigge en bolig for salg. Jeg tror at min bakgrunn gir meg et fortrinn da jeg er veldig fokusert på å gjøre et godt salg og bruke de riktige strategiene for å oppnå best mulige pris for mine kunder. Jeg kjenner Ryfylke og folkene som bor her, og er mener at ingen er bedre rustet for å selge din eiendom.


Vurderer du/ dere å selge eiendom, ta gjerne kontakt for en hyggelig prat, og en uforpliktende verdivurdering og tilbud.

Hvorfor velge oss?

Vi gir deg litt mer

stjerne

5-stjerners oppfølging

Vi gir deg 5-stjerners oppfølging gjennom hele reisen, både ved kjøp og salg av bolig. 

Les hvordan
ikon megler

Lokalkjente meglere

Her finner du engasjerte og dyktige meglere som kjenner bolig- og fritidsmarkedet der du bor.

Finn megler
mobil med hus

Fremtidens boligannonsering

En presis og effektiv måte for digital markedsføring av din bolig. 

Les om Zoom

Personlig rådgiver

Kontakt oss

søk og hus

Våre kontor

Vi har 27 kontor på Vestlandet, finn ditt lokale kontor.

Finn kontor
telefon

915 05560

Åpent mandag til fredag 08.30–16.00

Ring
Snakke-bobler

Skriv til oss

Har du spørsmål så hjelper vi deg gjerne!

Send e-post