Hopp til hovedinnholdet
Zoom mobil

Vi hjelper deg med salg av bolig

En smartere måte å markedsføre bolig

Zoom fra Eiendomsmegler Vest er et smartere verktøy for digital markedsføring av eiendom.

Når du skal selge bolig, ønsker du flest mulig på visning slik at du kan få best mulig pris. Da er det avgjørende å treffe de rette boligkjøperne, med rett innhold, til rett tid. Zoom gjør dette. Enkelt og helt automatisk.

 

Stor datafangst

Zoom lever av data og digitale spor. Som et av de ledende eiendomsmeglerforetakene på Vestlandet har vi et unikt datagrunnlag som gir de beste forutsetningene til å finne alle som er interessert i din bolig. Zoom henter også informasjon fra Google, Facebook og andre underleverandører av data. Med all denne kunnskapen finner Zoom de rette boligkjøperne, og ser hvor de er. Slik kan boligen din markedsføres der det gir best resultat. Være seg i de store riksmediene, på Facebook, Instagram eller i den lokale nettavisen.

 

Dynamiske annonser

Fremfor å nå alle, er det dem som er i målgruppen som ser din boligannonse, og Zoom sørger for å vise den der de er, uansett når de er der. Med dynamiske annonser, som endrer seg etter hvem som ser den. Basert på antatte ønsker, behov og boligens fasiliteter. Zoom lager og tilpasser annonsene selv, og prøver en rekke kombinasjoner av video, bilder og tekst til den finner det som er mest effektiv for din bolig. Enklere sagt, flytter innsatsen til den hesten som leder løpet.

Med Zoom får boligen din en egen flott nettside på eiendomsmeglervest.no - all annonsering ledes hit. Her vises bilder, man kan se beliggenhet, finne informasjon om nabolaget, sjekke planløsningen eller lese prospektet.

 

Egen Live-rapport

Zoom holder deg selvsagt også oppdatert med Live-rapport. Fra mobilen eller nettleseren kan du følge utviklingen på markedsføringen og salget av din bolig, uten at du trenger å installere noe som helst. Her kan du se hvilken målgruppe som viser størst interesse. Hvilken kanal som er mest effektiv, og hvilke annonser som gir best resultat.

Vi er blant de ledende eiendomsmeglerforetakene på Vestlandet. Kontakt en av våre meglere for en hyggelig boligprat, og mer informasjon om Zoom - en smartere og bedre måte og markedsføre bolig.

Megler står utenfor en bolig ved et visningsskilt

Vestlandets best meglere

Skal du selge bolig?

  • Meglere som kjenner ditt område
  • Vi tilpasser salgspakken etter dine behov
  • Digital markedsføring spesialisert for Vestlandet.

vI HJELPER DEG

Kontakt oss

søk og hus

Våre kontor

Vi har 27 kontor på Vestlandet, finn ditt lokale kontor.

Finn kontor
Snakke-bobler

Skriv til oss

Har du spørsmål så hjelper vi deg gjerne!

Send e-post
telefon

915 05560

Åpent mandag til fredag 08.30–16.00

Ring