Hopp til hovedinnholdet

FInn ut hva boligen din er verd

Verdivurdering eller e-takst?

Vurderer du å selge? Da er det fint å starte med en verdivurdering . En verdivurdering er en eiendomsmeglers vurdering på hvilken pris man erfaringsmessig kan oppnå på det åpne marked, og den koster ingenting dersom du skal selge. Vår kunnskap og erfaring om markedet, sammen med statistisk data, gir oss et godt grunnlag for å gi deg en grundig verdivurdering. 

En verdivurdering er ikke tilstrekkelig for en bank ved lån og refinansiering, da trenger man en e-takst.

E-takster gjennomføres ved at en eiendomsmegler kommer hjem på befaring og foretar en visuell undersøkelse av eiendommen. Som dokumentasjon vil det bli tatt bilde av bad, kjøkken og andre relevante rom, eller fasade som kan ha betydning for verdien. Dette vil sammen med annen relevant informasjon og vurderinger fra eiendomsmegler legges inn i Eiendomsverdi sitt datasystem. Det blir da produsert en vurdering av verdien som vil være tilgjengelig for banker, samt en forenklet versjon av e-taksten som kan sendes kunden.

Kryss av for e-takst under, dersom du ønsker å få et tilbud på dette. Prisen vil variere litt i forhold til geografiske avstander. 

Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg for en uforpliktende boligprat.

Obligatoriske felt er merket med *

Jeg vurderer å selge, og trenger en verdivurdering

Jeg trenger en e-takst