Hopp til hovedinnholdet

Vi hjelper deg med salg av bolig

Lettere å selge med boligstyling

Styling handler om å vise frem boligen på best mulig måte ved å fremheve potensialet, arealet og få interessenter til å se for seg sitt nye hjem.

– Vi selger en følelse. Det er viktig å skape et inntrykk til interesser om at her kan de bo. Med styling blir det mer upersonlig, som gjør at det er lettere for mulige kjøpere å se for seg at dette er deres nye hjem, sier Eirin Hole Nielsen, eiendomsmegler i Eiendomsmegler Vest Bergen sentrum.

Det kan være en god investering å gjøre noen endringer i boligen din før visning. Noen ganger er det kun små justeringer og enkel styling som må til, mens i andre tilfeller kreves det mer omfattende tilpasninger. Vi eiendomsmeglere ser fort hva som kreves i hvert enkelt tilfelle.

Boligstyling handler om å en gi god presentasjon av en bolig, men også om å gjøre det enklere for potensielle kjøpere til å se for seg sitt nye hjem.


– Boligstyling er en del av klargjøringen i forkant av foto og visning. Det er ikke alltid selger har møbler som komplimenterer kvalitetene i den aktuelle boligen, og da er det lurt å bruke profesjonell stylist til å innrede boligen, råder Tonje Helvig, også eiendomsmegler i Eiendomsmegler Vest Bergen sentrum.

Viktig å gi et godt førsteinntrykk

De aller fleste vil ha nytte av boligstyling i en eller annen form. Her vil megleren rådgi kunden, slik at presentasjonen blir best mulig. 

– Styling er et virkemiddel vi kan bruke, men det innebærer ikke nødvendigvis full-styling av en stylist. Alt avhenger av objektet og utgangspunktet. Skaper vi et godt førsteinntrykk gjennom bildene, vil det bidra til at folk kommer på visning, forteller Tonje.

Hun forteller at boligstyling gjennom stylister har hatt en stor oppblomstring de senere årene:

– Kvaliteten på boligpresentasjoner er skyhøy. Bildene i en Finn-annonse kan ofte minne om boligmagasiner. 

Megler står utenfor en bolig ved et visningsskilt

Vestlandets best meglere

Skal du selge bolig?

  • Lokale meglere som kjenner ditt område
  • Vi tilpasser salgspakken etter dine behov
  • Digital markedsføring spesialisert for Vestlandet.

Boligstyling er verdt hver krone

Det viktigste er å ha møbler som har riktig størrelse i forhold til boligen, slik at det gir en god romfølelse. 

– Jeg vil se masse grønne, store planter og strå! Fargene må være duse og fine. Vi ser alltid på hva som passer boligen din best, men de aller fleste boliger kler den nordiske stilen, sier Eirin.

Den nordiske stilen betyr at naturmaterialer som tre, ull, stein og skinn preger innredningen. Fargene er nøytrale og jordnære, men det betyr ikke at det må være hvitt og grått. Tenk på fargene som du ser igjen i naturen: blått som havet, grønt som skogen og brunt som jorden. 

Prisen på boligstyling varierer og kan koste opp til 20.000 kroner.

– Det høres mye ut, men det er lite når du ser hva det utgjør for totalprisen. Det er verdt hver krone. Alt blir mer minimalistisk og luftig når en stylist har vært inne, sier Eirin, som ofte benytter seg av boligstylist i Bergen.

 

Dette vil megler eller stylister fjerne før salg: 

  1. Personlige bilder
  2. Alkohol
  3. Overmøblering
  4. Tunge og store gardiner

VI HJELPER DEG

Kontakt oss

søk og hus

Våre kontor

Vi har 27 kontor på Vestlandet, finn ditt lokale kontor.

Finn kontor
Snakke-bobler

Skriv til oss

Har du spørsmål så hjelper vi deg gjerne!

Send e-post
telefon

915 05560

Åpent mandag til fredag 08.30–16.00

Ring