Hopp til hovedinnholdet
LERVIGSVEIEN

Med fokus på utbyggers og kjøpers interesse

Hva er fordelen med å kjøpe ny bolig?

Står du ved valget om din neste bolig/fritidsbolig? Er du usikker på om du skal kjøpe en helt ny bolig eller en bruktbolig? Vi gir deg en liste over flere gode grunner til hvorfor du skal kjøpe en bolig i et helt nytt bygg.

Alt er nytt

Alle nybygg blir bygget etter enhver tids gjeldende krav til byggteknisk konstruksjon. Dagens krav til isolasjon og ventilasjon gjør et nybygg til en lettstelt og sunnere bolig som videre gir mindre behov for oppvarming og dermed lavere energikostnader.

Tenk å få overlevert nøkkelen til din nyoppførte bolig hvor alt er nytt. Et nydelig og moderne kjøkken som man kanskje selv har satt sitt preg på, et helt nytt bad, godt og lunt gulv og nymalte vegger. En helt ny bolig gjør at du kan flytte rett inn uten å foreta noen form for oppussing eller modernisering. Er du kommet tidlig inn i prosessen har du muligheter for å gjøre tilvalg og bli med på å bygge din egen drømmebolig.

Cecilie Grimsrud 200x200

Kontakt megler

Nybygg Rogaland

Vår meglere har lang erfaring med å selge nybygg i Rogaland. Ta kontakt med en av våre lokale meglere for gode råd og veiledning.

Lave omkostninger

Det mange ikke er klar over er den store forskjellen hva gjelder dokumentavgift på nybygg og brukte boliger. Visste du at ved kjøp av nybygg betaler man kun 2,5 % dokumentavgift av tomteverdien og ikke av hele kjøpesummen? Sistnevnte gjelder kun ved kjøp av bruktbolig/-fritidsbolig. Her er det mye å spare.


Fast pris

Ved å kjøpe nybygg trenger man ikke å bekymre seg for hektiske budrunder. Du vet på forhånd hva du skal betale for boligen.


Du har god tid

Når du kjøper nybygg og er tidlig ute i salgsprosessen har du god tid til å gjøre dine tilvalg til boligen, planlegge og gjennomføre salget av egen bolig og ikke minst god tid til å forberede flyttingen. Vi hjelper deg gjerne ved salg av boligen/fritidsboligen du allerede har.

Tina Elise Beisland 200x200

Kontakt megler

Nybygg Bergen

Vår meglere har lang erfaring med å selge nybygg i Bergen. Ta kontakt med en av våre lokale meglere for gode råd og veiledning.

Hvorfor velge oss?

Vi gir deg litt mer

stjerne

5-stjerners oppfølging

Vi gir deg 5-stjerners oppfølging gjennom hele reisen, både ved kjøp og salg av bolig. 

Les hvordan
ikon megler

Lokalkjente meglere

Her finner du engasjerte og dyktige meglere som kjenner bolig- og fritidsmarkedet der du bor.

Finn megler
mobil med hus

Fremtidens boligannonsering

En presis og effektiv måte for digital markedsføring av din bolig. 

Les om Zoom

vi hjelper deg

Kontakt oss

søk og hus

Våre kontor

Vi har 27 kontor på Vestlandet, finn ditt lokale kontor.

Finn kontor
telefon

915 05560

Åpent mandag til fredag 08.30–16.00

Ring
Snakke-bobler

Skriv til oss

Har du spørsmål så hjelper vi deg gjerne!

Send e-post