Ditt lokale meglerkontor

Eiendomsmegler Vest er på plass i Ålesund

Meglerteamet Arild Berentzen, Marianne Stenseth og Kjetil Marstein har til sammen 42 års erfaring som eiendomsmeglere. Med Sparebanken Vest i ryggen står de klare for å hjelpe folk med å realisere sine boligdrømmer i Ålesund.

Midt i Ålesund sentrum finner du Eiendomsmegler Vest i samme lokaler som Sparebanken Vest.

– Det er gøy å være med fra dag én på en kjempesatsing der bank og meglere er under samme tak. Dette gjør at vi får et mye større arbeidsmiljø fra starten av. Jeg håper at vi blir opplevd som offensive. Vi skal opp og fram, det er opplest og vedtatt, sier Arild Berentzen, salgsleder, eiendomsmegler og fagansvarlig i Eiendomsmegler Vest Ålesund.

Arild har 15 års erfaring som eiendomsmegler og har konkurrert mot Eiendomsmegler Vest i ti år. Med seg på meglerlaget har han Marianne Stenseth, som har jobbet 18 år i bransjen, og Kjetil Marstein som har ni års erfaring som eiendomsmegler. 

Fornøyde kunder er det viktigste.

– Jeg var med på å løfte Krogsveen til markedsleder i Ålesund, og deretter etablere Partners her i byen. Når jeg igjen fikk muligheten til å kunne være med fra start, bygge opp et nytt merkenavn med en bank i ryggen, var jeg ikke i tvil om at «dette ville jeg være med på», sier Marianne.

Hun er en av meglerne med høyest omsetning i Ålesund. Sammen med Arild er hun fast månedlig innslag i lokalradioen, hvor de gir ekspertråd på spørsmål som «når skal du selge?», «hvordan skal du presentere boligen din?» og kommenterer boligstatistikken.

– Det viktigste er å se kunden, lytte, avdekke behov og deretter dele av vår kompetanse og erfaring. Når et salg er gjennomført, er det viktig for oss at kunden er fornøyd og sitter igjen med en god opplevelse av hele prosessen, sier Marianne, som er godt i gang med å fylle kalenderen med nye salgsobjekter.

Når du skal selge

Skal du selge bolig?

Hos oss får du er uforpliktende verdivurdering av din bolig hvor vi finner ut hva boligen din er verdt i dagens boligmarked.


Kjenner Ålesund

Eiendomsmegler Vest Ålesund dekker Ålesund kommune, Sula og Giske, i tillegg til hytteparadiset Bjorli.

– Markedet i Ålesund er prissensitivt, som betyr at vi er avhengige av å gjøre en god jobb fra starten og treffe på prismarkedsføringen. Ålesund er sammensatt av flere øyer, og folk er godt vant med god utsikt. Dette er noe som naturligvis står høyt på ønskelisten når de skal bytte bolig, forteller Arild

I snitt ligger kvadratmeterprisen på 33.186 kroner og 54 dager i omsetningstid. Ålesunderne foretrekker enten at det er 100 prosent strøkent og innflyttingsklart, eller et skikkelig oppussingsobjekt.

– Eneboliger, tomannsboliger, leiligheter selges jevnt og trutt. Jeg har også spesialisert meg i å selge fritidsboliger på Bjorli, forteller Kjetil, som er født og oppvokst i Ålesund

Han gleder seg over å være en del av en solid sparebank og alt det bærer med seg.

– Jeg var ikke i tvil da jeg fikk spørsmålet om å jobbe her. Sammen skal vi bygge opp Sparebank Vest og Eiendomsmegler Vest til å bli en skikkelig solid aktør i Ålesund. Her finner du dyktige folk i alle ledd, sier Kjetil. 

Hvorfor velge oss

Vi gir deg litt mer

stjerne

5-stjerners oppfølging

Vi gir deg 5-stjerners oppfølging gjennom hele reisen, både ved kjøp og salg av bolig. 

ikon megler

Lokalkjente meglere

Her finner du engasjerte og dyktige meglere som kjenner bolig- og fritidsmarkedet der du bor.

mobil med hus

Fremtidens boligannonsering

En presis og effektiv måte for digital markedsføring av din bolig. 

vi hjelper deg

Kontakt oss

telefon

915 05560

Åpent mandag til fredag 08:30 - 16:00.

søk og hus

Våre kontor

Vi har 27 kontor på Vestlandet, finn ditt lokale kontor.

Snakke-bobler

Skriv til oss

Har du spørsmål så hjelper vi deg gjerne!