Ditt lokale boligmarked

Solgt etter første visning i Stavanger

For en høst! I Stavanger selges de aller fleste boliger etter første visning.
– Boligmarkedet er veldig bra. Stavanger har vært utfordrende siden oljekrakket i 2014, men bare det siste året har prisene steget med ti prosent. Vi ser stadig mer folk på visningene, og tror det er fordi kjøperne har mindre å velge mellom, sier Dan Bengtsson.

Dan er utdannet både økonom og eiendomsmegler, og har jobbet som megler siden i 2010. Han får støtte fra meglerkollega Daniel Løken, som har jobbet i bransjen siden 2011.

I år har det aller meste gått etter første visning, men meglerne tar ikke noe for gitt:

– Det er viktig å sette riktig pris med én gang. I Eiendomsmegler Vest har vi gode redskaper til å vurdere hva prisen bør være. Det er når boligen er ny i markedet at du har best sjanse på å få solgt. Priser du deg for høyt blir du liggende, og boligen blir «brukt opp», forklarer Daniel.

Stor etterspørsel på dyrere eneboliger og leiligheter

Det er et spesielt godt marked for dyrere eneboliger og leiligheter i Stavanger.

– Eneboliger over syv millioner kroner selges fort. Mange er solgt dagen etter visning. Vi opplever mange visningsdeltakere på disse objektene, sier Andreas Anda Dalmar, salgsleder for Stavanger-kontoret.

 Boligsalg handler om å oppnå best mulig pris. Nylig solgte Eiendomsmegler Vest Stavanger en bolig for 8,9 millioner kroner. Her var det 50 visningsdeltakere som møtte opp.

 – Vi solgte nettopp en enebolig for 9,06 millioner kroner på Hundvåg. Her var det 15 visningsdeltakere og fire budgivere. En enebolig på Stokka fikk 15 deltagere og ble solgt for 12,7 millioner kroner, legger eiendomsmegler Linn Bjørlo til.

Skal du selge bolig?

Hos oss får du er uforpliktende verdivurdering av din bolig hvor vi finner ut hva boligen din er verdt i dagens boligmarked.


Velg riktig megler

– Hva er viktigst å tenke på når du skal selge bolig i Stavanger?

 – Å velge riktig megler. En god megler skaper trygghet, er tilgjengelig, er god på markedsføring, lokalkunnskap, oppfølging og rådgivning. Det må være god kjemi og du må kunne stole på oss. Det er i budrunden vi tjener pengene dine, sier Dan.

En god presentasjon av boligen er viktigere enn noen gang.

– Selger kan få mye igjen for små grep. Vi anbefaler ofte en konsultasjonstime med stylist, som kan se boligen din med nye øyne. Det lønner seg å male lister og vegger for å heve førsteinntrykket, råder Daniel.  

– Få frem det du liker best ved boligen din i annonsen og prospektet. Vi styres av følelser når vi går på visning, derfor er det ekstra viktig å gi et godt førsteinntrykk. Det interessentene ser i annonsen skal stemme overens med virkeligheten, påpeker Dan.

Hvorfor velge oss

Vi gir deg litt mer

stjerne

5-stjerners oppfølging

Vi gir deg 5-stjerners oppfølging gjennom hele reisen, både ved kjøp og salg av bolig. 

ikon megler

Lokalkjente meglere

Her finner du engasjerte og dyktige meglere som kjenner bolig- og fritidsmarkedet der du bor.

mobil med hus

Fremtidens boligannonsering

En presis og effektiv måte for digital markedsføring av din bolig. 

vi hjelper deg

Kontakt oss

telefon

915 05560

Åpent mandag til fredag 08:30 - 16:00.

søk og hus

Våre kontor

Vi har 27 kontor på Vestlandet, finn ditt lokale kontor.

Snakke-bobler

Skriv til oss

Har du spørsmål så hjelper vi deg gjerne!