Per Erling Fløistad

Eiendomsmegler

Jeg elsker mennesker. Så lenge jeg kan huske har jeg alltid vært glad i å bli kjent med nye mennesker. I en prosess rundt boligbytte er det viktig med en eiendomsmegler som ser alle menneskene for den de faktisk er. Jeg er ekstremt opptatt av å gjøre hele prosessen til en opplevelse du ser tilbake på og smiler av. Jeg lever av fornøyde kunder, og kontakter du meg skal vi samme lage et opplegg ingen andre kan matche.

Erfaring/utdanning

Etter å ha blitt ferdig utdannet fra BI Bergen/Oslo i 2010, har jeg opparbeidet meg bred erfaring innenfor eiendomsmarkedet i Norge. Jeg har tidligere jobbet to år som megler i Bergen, før jeg fikk 9 år som eiendomsmegler på Sørlandet. Her har jeg jobbet som daglig leder, fagansvarlig og avdelingsleder. På Sørlandet har jeg solgt bruktboliger, hytter, nybygg, næring, gårdsbruk og tvangssalg i alle prisklasser. Etter 10 år vendte jeg tilbake til Bergen og jobber nå som eiendomsmegler og talentutvikler i Eiendomsmegler Vest. Min brede kompetanse og evne til å se objekter fra ulike ståsteder gir mine kunder et konkurransefortrinn i markedet.

Spesialiteter

Utsiktseiendommer og objekter som skiller seg ut. Etter 12 år i bransjen så er det enkelte eiendomstyper som går igjen. Når du sitter hjemme og ser utover nærområdet ditt, så er det ikke sikkert du tenker på det som en utsikt. Men for enkelte andre kan det være drømmeutsikten. Sjø, fjell, skog eller sin egen arbeidsplass er bare noen eksempler på en utsikt. De siste årene har jeg også solgte mange dødsbo. Både skifte, uskifte og offentlig skifte. I en slik situasjon er det mange ting som pågår samtidig. Da trenger man en stø los som kan gi deg én ting mindre å tenke på.

Til salgsSiste solgte

Hvorfor velge oss?

Vi gir deg litt mer

stjerne

5-stjerners oppfølging

Vi gir deg 5-stjerners oppfølging gjennom hele reisen, både ved kjøp og salg av bolig. 

ikon megler

Lokalkjente meglere

Her finner du engasjerte og dyktige meglere som kjenner bolig- og fritidsmarkedet der du bor.

mobil med hus

Fremtidens boligannonsering

En presis og effektiv måte for digital markedsføring av din bolig. 

VI HJELPER DEG

Kontakt oss

søk og hus

Våre kontor

Vi har 27 kontor på Vestlandet, finn ditt lokale kontor.

telefon

915 05560

Åpent mandag til fredag 08:30 - 16:00.

Snakke-bobler

Skriv til oss

Har du spørsmål så hjelper vi deg gjerne!