Jeg er genuint opptatt av å levere det beste for kunden. Ingen boliger er like, så for meg er det viktig å ha en plan for hver bolig jeg selger. En god plan gir best resultat. Jeg er dedikert til mine kunder og vil være tilgjengelig og gi tett oppfølging til både deg som selger og potensielle kjøpere til din bolig. Kontoret i Arna som jeg jobber på, selger klart flest boliger Arna, Samnanger, Vaksdal og Osterøy. Jeg er en ekte Arna-gutt, født og oppvokst på Garnes, og bor fortsatt her.

Utdannelse/erfaring

Jeg har en bachelor i eiendomsmegling fra Handelshøyskolen BI i Bergen/Oslo, og har siden 2004 solgt boliger i Bergen og områdene rundt. Med 15 års som eiendomsmegler har jeg bred erfaring med salg av alt fra tomter til store eneboliger.

Spesialitet

Dersom du velger meg til å hjelpe deg med boligsalget får du en megler som er engasjert og faglig sterk, alltid tilgjengelig og tar deg som kunde seriøst. Det er viktig for meg at vi sammen skreddersyr en plan for markedsføring og salgsprosessen. Hvorfor? Fordi ingen boliger er like, og markedet er i kontinuerlig endring. Å velge en megler som representerer Hordalands største meglerforetak og som er heleid av Sparebanken Vest, skaper trygghet for våre boligselger og kjøpere.

Til salgsSiste solgte

Hvorfor velge oss?

Vi gir deg litt mer

stjerne

5-stjerners oppfølging

Vi gir deg 5-stjerners oppfølging gjennom hele reisen, både ved kjøp og salg av bolig. 

ikon megler

Lokalkjente meglere

Her finner du engasjerte og dyktige meglere som kjenner bolig- og fritidsmarkedet der du bor.

mobil med hus

Fremtidens boligannonsering

En presis og effektiv måte for digital markedsføring av din bolig. 

VI HJELPER DEG

Kontakt oss

søk og hus

Våre kontor

Vi har 27 kontor på Vestlandet, finn ditt lokale kontor.

telefon

915 05560

Åpent mandag til fredag 08:30 - 16:00.

Snakke-bobler

Skriv til oss

Har du spørsmål så hjelper vi deg gjerne!