Jeg er opptatt av å tilby den beste kundereisen gjennom hele salgsprosessen. God oppfølging både for selger og kjøper er en selvfølge for å skape det beste resultatet. Jeg legger stor vekt på gode forberedelser, spesielt i forhold til selgers klargjøring før fotografering og visning. Din bolig får sin egen salgsplan som sikrer at boligen blir synlig for de rette kjøperne. I markedsføring av boligen, og på visning skal interessenter få presentert kvaliteter med boligen og viktig informasjon om nærområdet. Som en av de mest erfarne meglerne i Sunnfjord har jeg unik kjennskap til boligmarkedet i ditt nabolag!

Utdannelse/erfaring

Jeg er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI og har jobbet som eiendomsmegler i Førde siden 2005. Jeg har bistått med salg av over 1 000 eiendommer og har høy kompetanse med salg av alle typer eiendommer. I over 10 år drev jeg eget meglerfirma i Førde med svært gode resultater.

Spesialitet

Jeg bygger gode relasjoner gjennom fornøyde kunder. I meg får du en dyktig forhandler og kompetente råd. Jeg er oppvokst i Jølster der en sterk markedsandel viser høy tillit fra dem som kjenner meg aller best.

Til salgsSiste solgte

Hvorfor velge oss?

Vi gir deg litt mer

stjerne

5-stjerners oppfølging

Vi gir deg 5-stjerners oppfølging gjennom hele reisen, både ved kjøp og salg av bolig. 

ikon megler

Lokalkjente meglere

Her finner du engasjerte og dyktige meglere som kjenner bolig- og fritidsmarkedet der du bor.

mobil med hus

Fremtidens boligannonsering

En presis og effektiv måte for digital markedsføring av din bolig. 

Personlig rådgiver

Kontakt oss

søk og hus

Våre kontor

Vi har 27 kontor på Vestlandet, finn ditt lokale kontor.

telefon

915 05560

Åpent mandag til fredag 08:30 - 16:00.

Snakke-bobler

Skriv til oss

Har du spørsmål så hjelper vi deg gjerne!